HJEM TIL 1. Få råd til det hele selv om du bor alene. Powered by Compact Living Magazine (Digital)

HJEM TIL 1. Få råd til det hele selv om du bor alene. Powered by Compact Living Magazine (Digital) June 13th, 2019 Issue Cover
Powered by Zinio™

HJEM TIL 1. Få råd til det hele selv om du bor alene. Powered by Compact Living Magazine (Digital)

(Write a Review)
Satisfaction Guaranteed
Instant Start
Gift Options

About HJEM TIL 1. Få råd til det hele selv om du bor alene. Powered by Compact Living

HJEM TIL 1 - by Mad & Bolig er et magasin til de ca. 1.650.000 over 18 år mange, der bor alene i Danmark. Det er med andre ord ret så normalt at bo alene, og alligevel møder omverdenen ofte alene-boere som noget unormalt – noget, som de skal have hjælp til at slippe af med. Og udgifterne er de samme, selv om du kun er en til at betale dem. Det justerer vi på. I ONE får du inspiration til den lille bolig, til fleksible møbler, til abonnementsløsninger og andre genveje til at få det samme for pengene som en familie på fire. Og så får du naturligvis også en gourmetlækker ugemenu til en.


Magazine covers are used for illustrative purposes only and you may not receive a copy of the particular issue depicted. Your subscription will include the most recent issue once your subscription begins. Magazine covers are the property of the publisher. This site is not officially affiliated with, associated with, or endorsed by HJEM TIL 1. Få råd til det hele selv om du bor alene. Powered by Compact Living or the publisher.